LOVE THE COOPERS (2015) ONLINE GRATIS

Filme noi » Filme comedie » LOVE THE COOPERS

LOVE THE COOPERS (2015)

HAOS DE CRăCIUN

LOVE THE COOPERS
Gen: craciun
Durata: 107 minute
Regia: Jessie Nelson
Actori: Olivia Wilde, Marisa Tomei, John Goodman, Ed Helms, Diane Keaton, Amanda Seyfried
Descriere:

Ah, perioada sărbătorilor... Acele momente magice când toată lumea se adună... Şi care îţi amintesc un lucru...FAMILIA, UN CADOU PE CARE NU ÎL POŢI RETURNA!

Charlotte Cooper (DIANE KEATON) are o dorinţă de Crăciun simplă. Vrea ca familia ei să aibă amintirea unui Crăciun perfect. Dar, de patru generaţii, adunarea clanului Cooper sub acelaşi acoperiş a fost oricum, numai perfectă, nu. Relaxarea şi bu***ia nu sunt simple – va ninge cu găleata, se va arunca peste tot cu mâncare şi vor venit musafiri neaşteptaţi. Dar, mai întâi, Fantomele Crăciunurilor Trecut, Prezent şi Viitor vor sta cu capetele sus pe când fiecare dintre membrii familiei Cooper va veni acasă.

Sam Cooper (JOHN GOODMAN) a fost, fără prea multă tragere de inimă, de acord cu dorinţa lui Charlotte, soţia lui de 40 de ani încoace, să nu anunţe vestea despărţirii lor tocmai de Crăciun.

Fiica familiei, Eleanor (OLIVIA WILDE), o scriitoare care nu are de lucru şi care a fost trădată de iubitul ei, îşi omoară timpul pe aeroport încercând să evite dezamăgirea inevitabilă a familiei ei în legătură cu faptul că nu are o relaţie stabilă. Ceea ce găseşte pe aeroport este pachetul perfect, soldatul Joe (JAKE LACY), care se află la un zbor anulat din cauza zăpezii distanţă de a-şi vizita familia înainte de a pleca în misiune.

Fiul lui Charlotte şi Sam, Hank (ED HELMS) se distrează cu „bu***iile” vieţii de părinte singur, care are trei copii – pe minunata Madison care are cinci ani (BLAKE BAUMGARTNER), pe Bo, care are 7 ani (MAXWELL SIMKINS) şi pe Charlie (TIMOTHEE CHALAMET), care are 16 ani şi care îşi croieşte în mod ciudat drumul către prima iubire. Fosta soţie a lui Hank, Angie (ALEX BORSTEIN) complică totul. Ce este pe primul loc pe lista de dorinţe a lui Hank ? O slujbă, înainte ca toată lumea să afle că tocmai a rămas şomer.

Sora lui Charlotte, Emma, (MARISA TOMEI) constată că rivalitatea dintre ea şi sora ei o transformă într-o hoaţă în timpul unei ex***sii la mall – o situaţie pe care numai ofiţerul Williams (ANTHONY MACKIE), care şi el se luptă cu angoasele legate de sărbători, o poate trata.

Mai este şi tatăl lui Charlotte şi al Emmei, Bucky (ALAN ARKIN) care se simte mai apropiat de ospătăriţa Ruby (AMANDA  SEYFRIED) decât de fiicele sale. Mătuşa senilă a lui Sam, mătuşa Fishy (JUNE SQUIBB), datorită vârstei şi memoriei care o cam lasă, este singura care trăieşte în prezent şi care reuşeşte să facă pe toată lumea din familie să zâmbească, inclusiv pe patrupedul familiei.
Şi să nu-l uităm pe dragul câine al familiei, Rags. El le-a fost alături la toate adunările de clan, inclusiv la cea care va deveni cel mai memorabil Crăciun !


Dată lansare: 27 Noiembrie 2015

Comentarii

Ultimele filme din categoria comedie

The Seventh Dwarf
The Seventh Dwarf
Al şaptelea pitic
Fusi
Fusi
Un munte de virginitate
Pattaya
Pattaya
Pattaya
All Roads Lead to Rome
All Roads Lead to Rome
Toate drumurile duc la Roma
Zootopia
Zootopia
Zootropolis

Ultimele filme din anul 2015

The Seventh Dwarf
The Seventh Dwarf
Al şaptelea pitic
Momentum
Momentum
Momentum: Urmărire disperată
A Bigger Splash
A Bigger Splash
A Bigger Splash
All Roads Lead to Rome
All Roads Lead to Rome
Toate drumurile duc la Roma
Hand Gestures
Hand Gestures
Mâini. Gesturi. Artă
Rams
Rams
Despre oameni și oi
Pe www.noifilme.ro puteţi viziona ONLINE GRATIS trailerul filmului LOVE THE COOPERS (2015). Din cauza legilor în vigoare, nu vă putem oferi filmul LOVE THE COOPERS (HAOS DE CRăCIUN) online subtitrat în română în întregime, ci doar un teaser și o descriere a acestuia.
Etichete:
Data adăugării: 28 Decembrie 2015.
851 vizualizări
Copyright © 2012 www.noifilme.ro
FILME NOI ONLINE 2017 GRATIS
Site realizat de Andrei VÎRGĂ