THE WALK (2015) ONLINE GRATIS

Filme noi » Filme acţiune » THE WALK

THE WALK (2015)

THE WALK: SFIDEAZă LIMITELE

THE WALK
Durata: 123 minute
Actori: Joseph Gordon-Levitt, Charlotte Le Bon, Ben Kingsley, Clément Sibony
Descriere:

Doisprezece oameni au păşit pe Lună.  Numai unul a par***s, sau va fi par***s vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri gemene.

Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) şi mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutaţi de către o echipă internaţională fără egal, care depăşeşte toate obstacolele, disensiunile, trădările şi nenumăratele limite pentru a-şi duce la îndeplinire planul lor nebunesc. 

Robert Zemeckis, regizorul magistral al capodoperelor Forrest Gump, Cast Away, Back to the Future, Polar Express sau Flight, foloseşte din nou o tehnologie revoluţionară pentru a reda o poveste emoţională, centrată pe personaje puternice.  Datorită tehnicilor vizuale novatoare şi vrăjitoriei IMAX® 3D, The Walk-Sfidează limitele  este un film cu adevărat pentru marele ecran, o şansă a spectatorilor de a încerca efectiv senzaţia de a ajunge la nori.  

TriStar Pictures prezintă, în asociere cu LStar Capital, o producţie ImageMovers, The Walk-Sfidează limitele, în care îi vom vedea pe Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Charlotte Le Bon şi James Badge Dale.  Regia îi aparţine lui Robert Zemeckis, iar producţia lui Steve Starkey, Robert Zemeckis şi Jack Rapke.  Scenariul a fost scris de Robert Zemeckis & Christopher Browne, după cartea “To Reach the Clouds” de Philippe Petit. 

Producătorii executivi sunt Cherylanne Martin, Jacqueline Levine şi Ben Waisbren.  Imaginea a fost realizată de Dariusz Wolski, ASC, scenografia de către Naomi Shohan, iar montajul de către Jeremiah O’Driscoll.  Designerul de costume este Suttirat Larlarb.  Kevin Baillie a fost coordonatorul de efecte vizuale.  Muzica a fost compusă de Alan Silvestri. 


Dată lansare: 9 Octombrie 2015

Comentarii

Ultimele filme din categoria acţiune

The Founder
The Founder
Fondatorul
Wolf Totem
Wolf Totem
Wolf Totem
Momentum
Momentum
Momentum: Urmărire disperată
Son of Saul
Son of Saul
Fiul lui Saul
A Bigger Splash
A Bigger Splash
A Bigger Splash
Risen
Risen
Risen

Ultimele filme din anul 2015

The Seventh Dwarf
The Seventh Dwarf
Al şaptelea pitic
Momentum
Momentum
Momentum: Urmărire disperată
A Bigger Splash
A Bigger Splash
A Bigger Splash
All Roads Lead to Rome
All Roads Lead to Rome
Toate drumurile duc la Roma
Hand Gestures
Hand Gestures
Mâini. Gesturi. Artă
Rams
Rams
Despre oameni și oi
Pe www.noifilme.ro puteţi viziona ONLINE GRATIS trailerul filmului THE WALK (2015). Din cauza legilor în vigoare, nu vă putem oferi filmul THE WALK (THE WALK: SFIDEAZă LIMITELE) online subtitrat în română în întregime, ci doar un teaser și o descriere a acestuia.
Etichete:
Data adăugării: 25 Decembrie 2015.
491 vizualizări
Copyright © 2012 www.noifilme.ro
FILME NOI ONLINE 2017 GRATIS
Site realizat de Andrei VÎRGĂ