TRAINWRECK (2015) ONLINE GRATIS

Filme noi » Filme comedie » TRAINWRECK

TRAINWRECK (2015)

O TIPă... DEZASTRU

TRAINWRECK
Gen:
Durata: 122 minute
Regia: Judd Apatow
Actori: Amy Schumer, Bill Hader
Descriere:

Amy este o femeie care-şi trăieşte viaţa fără să se justifice pentru ceva, chiar şi atunci când ar cam fi cazul s-o facă... 

De când era mică, i s-a băgat în cap de către aventurierul său tată (COLIN QUINN, serialul HBO Girls) că monogamia nu e realistă. Acum, ajunsă la maturitate, Amy e redactor la o revistă şi îşi duce viaţa conform cu această "învăţătură" părintească; savurează din plin libertatea pe care i-o dă lipsa totală de implicare în legături amoroase serioase, pe care le consideră absolut plictisitoare, când, de fapt, viaţa ei nu e decât o rutină.

Când îşi dă seama că începe să se îndrăgostească de cel care e subiectul noului articol la care lucrează, un medic sportiv de succes şi plin de farmec, pe nume Aaron Conners (BILL HADER, The Skeleton Twins), Amy începe să se întrebe dacă nu cumva alţi adulţi, precum acest tip care chiar pare s-o placă de-adevăratelea, ştiu ei ceva ce ea nu ştie şi că s-ar putea să aibă dreptate cei care cred în iubirea care ţine o viaţă.

Niciun cineast contemporan nu a reuşit să redea experienţele umane mai puţin glorioase cu un fler pentru comedie precum acela al lui Judd Apatow. Fiecare comedie regizată sau produsă de el a fost un imens succes la public, şi titluri precum Knocked Up sau The 40-Year-Old Virgin, sau Superbad şi Bridesmaids, au în comun o privire onestă, directă şi extrem de comică asupra maturităţii în lumea modernă.

Apatow şi-a construit o reputaţie de a ajuta lansarea spre faimă a noi voci în comedie, de la Seth Rogen la Lena Dunham, printre mulţi alţii. Acum, în cel de-al cincilea film regizat de el, Apatow ne aduce iar un personaj pe care îl vom uita cu greu, în interpretarea unei nou-venite în lumea comediei, Amy Schumer (Inside Amy Schumer), care preia şi funcţia de scenaristă.

Comedia îi mai are în distribuţie alături de Schumer pe Brie larson, John Cena, Tilda Swinton şi LeBron James. Judd Apatow e producătorul comediei prin intermediul companiei sale de producţie, Apatow Productions, alături de Barry Mendel (Bridesmaids, This Is 40).  Echipa din spatele camerelor de filmat e condusă de directorul de imagine JODY LEE LIPES (Girls şi Martha Marcy May Marlene), scenograful KEVIN THOMPSON (Michael Clayton, Stranger Than Fiction), editori WILLIAM KERR (Bridesmaids, Forgetting Sarah Marshall) şi PAUL ZUCKER (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, This Is 40), creatoarea de costume LEESA EVANS (Bridesmaids, Neighbors) şi compozitorul JON BRION (Magnolia, This Is 40). DAVID HOUSEHOLTER (Anchorman 2: The Legend Continues, Bad Teacher) este producătorul executiv al filmului.

Dată lansare: 24 Iulie 2016

Comentarii

Ultimele filme din categoria comedie

The Seventh Dwarf
The Seventh Dwarf
Al şaptelea pitic
Fusi
Fusi
Un munte de virginitate
Pattaya
Pattaya
Pattaya
All Roads Lead to Rome
All Roads Lead to Rome
Toate drumurile duc la Roma
Zootopia
Zootopia
Zootropolis

Ultimele filme din anul 2015

The Seventh Dwarf
The Seventh Dwarf
Al şaptelea pitic
Momentum
Momentum
Momentum: Urmărire disperată
A Bigger Splash
A Bigger Splash
A Bigger Splash
All Roads Lead to Rome
All Roads Lead to Rome
Toate drumurile duc la Roma
Hand Gestures
Hand Gestures
Mâini. Gesturi. Artă
Rams
Rams
Despre oameni și oi
Pe www.noifilme.ro puteţi viziona ONLINE GRATIS trailerul filmului TRAINWRECK (2015). Din cauza legilor în vigoare, nu vă putem oferi filmul TRAINWRECK (O TIPă... DEZASTRU) online subtitrat în română în întregime, ci doar un teaser și o descriere a acestuia.
Etichete:
Data adăugării: 25 Decembrie 2015.
627 vizualizări
Copyright © 2012 www.noifilme.ro
FILME NOI ONLINE 2017 GRATIS
Site realizat de Andrei VÎRGĂ