WILD CARD (2015) ONLINE GRATIS

Filme noi » Filme acţiune » WILD CARD

WILD CARD (2015)

JOC PERICULOS

WILD CARD
Gen: crimă
Durata: 92 minute
Regia: Simon West
Actori: Jason Statham, Michael Angarano, Dominik García-Lorido
Descriere:

Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când oraşul e mort şi deprimant... O fată bătută şi plină de sânge - pe care o vom cunoaşte în ***ând sub numele de HOLLY (Dominik Garcia-Lorido) - e aruncată dintr-o maşină la o ***bă şi lăsată să moară. Dar ea se încăpăţânează să ajungă la urgenţe, unde tot ce mai poate spune e "Nick"...

Nick să fie individul care i-a făcut asta? Când îl vedem prima dată pe NICK (Jason Statham) într-un bar, suntem înclinaţi să credem că el e vinovatul. E un beţiv cu un comportament intimidant care se dă la DD (Sofia Vergara), apoi se ia de iubitul ei OSGOOD (Max Casella), când îşi face şi el apariţia.

Osgood a venit în acel bar cu speranţa că o va convinge pe DD să se mute cu el în Atlantic City. Oare ea ezită să facă acest pas pentru că el e un tip cam fără perspective? Lui Osgood îi place să creadă despre el că ştie să se bată, şi nimeni nu-l crede până când Nick îl scoate din sărite i şi-o încasează zdravăn de la el în parcarea din faţa barului. DD e plăcut impresionată de eroismul lui Osgood, aşa că acceptă să meargă cu el. Exact cum plănuise Osgood, care a doua zi se înfiinţează la Nick cu 500 de dolari plată pentru că intrase în jocul lui şi se lăsase bătut pentru ca Osgood să-şi impresioneze iubita.

Aşa începe pentru Nick o zi care va continua în cu totul alt sens. Fost soldat şi mercenar, Nick îşi câştigă banii pe care şi-i pierde apoi jucând la jo***i de noroc, la cărţi, sau la pariuri asigurând protecţie cui i-o cere. Când fata bătută îi cere ajutorul, Nick va intra într-o serie de în***cături care îi vor aduce aminte că cele învăţate ca soldat nu se uită niciodată...

Dată lansare: 30 Ianuarie 2015

Comentarii

Ultimele filme din categoria acţiune

The Founder
The Founder
Fondatorul
Wolf Totem
Wolf Totem
Wolf Totem
Momentum
Momentum
Momentum: Urmărire disperată
Son of Saul
Son of Saul
Fiul lui Saul
A Bigger Splash
A Bigger Splash
A Bigger Splash
Risen
Risen
Risen

Ultimele filme din anul 2015

The Seventh Dwarf
The Seventh Dwarf
Al şaptelea pitic
Momentum
Momentum
Momentum: Urmărire disperată
A Bigger Splash
A Bigger Splash
A Bigger Splash
All Roads Lead to Rome
All Roads Lead to Rome
Toate drumurile duc la Roma
Hand Gestures
Hand Gestures
Mâini. Gesturi. Artă
Rams
Rams
Despre oameni și oi
Pe www.noifilme.ro puteţi viziona ONLINE GRATIS trailerul filmului WILD CARD (2015). Din cauza legilor în vigoare, nu vă putem oferi filmul WILD CARD (JOC PERICULOS) online subtitrat în română în întregime, ci doar un teaser și o descriere a acestuia.
Etichete: wild, card,
Data adăugării: 14 Februarie 2015.
806 vizualizări
Copyright © 2012 www.noifilme.ro
FILME NOI ONLINE 2017 GRATIS
Site realizat de Andrei VÎRGĂ