ZOOLANDER 2 (2016) ONLINE GRATIS

Filme noi » Filme comedie » ZOOLANDER 2

ZOOLANDER 2 (2016)

ZOOLANDER 2

ZOOLANDER 2
Gen: aventură
Durata: 100 minute
Regia: Ben Stiller
Actori: Ben Stiller, Owen Wilson, Penélope Cruz, Will Ferrell
Descriere:

Când i-am văzut ultima oară pe Derek (Ben Stiller) și Hansel (Owen Wilson), se bu***au de minunile „Centrului Derek Zoolander pentru Copii Care Nu Pot Citi Bine și Vor Să Învețe Să Facă Și Alte Lucruri Bune” și Mugatu (Will Ferrell) era în spatele gratiilor. O catastrofă neașteptată lovește centrul și îi forțează pe cei doi să se ascundă. Cincisprezece ani mai târziu îi găsim pe Derek și Hansel trăind vieți izolate și separate, departe de restul lumii.

Când ambii primesc o invitație să apară într-un eveniment de modă în anticul și misteriosul oraș Roma, nu pot rezista tentației de a reveni la gloria lor anterioară și să se întoarcă la civilizație. La sosire, Derek și Hansel îi întâlnesc pe bizarii și excentricii designeri care sunt în spatele imperiului de modă. Cei doi realizează rapid că lumea modei pe care o cunoșteau odată s-a schimbat drastic.

În timp ce se luptă să găsească o relevanță în această lume ciudată plină cu blogging, vlogging, și modă anti-fashion, sunt recrutați să ajute la oprirea unui plan calculat și mortal care, dacă nu e oprit, ar distruge pentru totdeauna speranțele ca moda să revină la statutul său glorios și venerat. Numai Derek și Hansel au puterea de a SALVA MODA.

Dată lansare: 12 Februarie 2016

Comentarii

Ultimele filme din categoria comedie

The Seventh Dwarf
The Seventh Dwarf
Al şaptelea pitic
Fusi
Fusi
Un munte de virginitate
Pattaya
Pattaya
Pattaya
All Roads Lead to Rome
All Roads Lead to Rome
Toate drumurile duc la Roma
Zootopia
Zootopia
Zootropolis

Ultimele filme din anul 2016

The Founder
The Founder
Fondatorul
Wolf Totem
Wolf Totem
Wolf Totem
Fusi
Fusi
Un munte de virginitate
Bajirao Mastani
Bajirao Mastani
Glorie și iubire
Son of Saul
Son of Saul
Fiul lui Saul
Pattaya
Pattaya
Pattaya
Pe www.noifilme.ro puteţi viziona ONLINE GRATIS trailerul filmului ZOOLANDER 2 (2016). Din cauza legilor în vigoare, nu vă putem oferi filmul ZOOLANDER 2 (ZOOLANDER 2) online subtitrat în română în întregime, ci doar un teaser și o descriere a acestuia.
Etichete:
Data adăugării: 20 Februarie 2016.
448 vizualizări
Copyright © 2012 www.noifilme.ro
FILME NOI ONLINE 2017 GRATIS
Site realizat de Andrei VÎRGĂ